Taxi Utrecht Schiphol

Boek met gemak uw taxi van Utrecht naar Schiphol vooraf bij LuchthavenExpress. Door vooraf bij ons te reserveren, vermijdt u onverwachte situaties. Al geruime tijd staan wij bekend als de vertrouwde taxidienst van Utrecht naar Schiphol. We rijden daarnaast regelmatig naar alle andere luchthavens in Nederland, België, en Duitsland. Met LuchthavenExpress begint uw zorgenvrije reis direct aan uw eigen voordeur.

Betrouwbaar

LuchthavenExpress geniet al jarenlang de reputatie als betrouwbare vervoerspartner naar luchthavens in Nederland, België en Duitsland. Het is dan ook geen verrassing dat onze klanten onze diensten een 9,9 uit 10 geven. Onze chauffeurs zijn goed getraind en hulpvaardig, ze helpen u graag bij het openen van de deur en het dragen van uw bagage. Het verzorgen van een bagagetrolley is ook standaard bij LuchthavenExpress.

Achteraf afrekenen

Bij LuchthavenExpress heeft u verscheidene opties voor de betaling. Gedurende het boekingsproces van uw rit(ten) kunt u online betalen met iDeal, creditcard of Apple Pay. Indien u liever ter plaatse betaalt, accepteren wij contant geld, pin/creditcard en ook Apple Pay in de taxi. Voor ondernemingen bieden wij de mogelijkheid om op factuur te rijden. De factuur wordt dan per e-mail verzonden en dient binnen 30 dagen voldaan te worden.

Bereken hier uw ritprijsHeeft u ook goede ervaringen met LuchthavenExpress?
Deel dan uw ervaring op: Tripadvisor, Facebook of Google!

Taxi van Utrecht naar Schiphol

Heeft u een snelle taxi naar Schiphol nodig vanuit Utrecht? Wij, als uw Schipholtaxi, zorgen ervoor dat u veilig en comfortabel naar de luchthaven wordt gebracht. Een taxi vanuit Utrecht, via de A2 en daarna de A4, zodat u vlot op Schiphol aankomt.

Wij zijn uw luchthaven taxi in Utrecht en omgeving, evenals voor Lelystad Airport. U kunt dus altijd vertrouwen op betrouwbaar vervoer, gebaseerd op onze uitgebreide ervaring. Een voordelige taxi naar Schiphol, tegen een aantrekkelijk en betaalbaar tarief.

Schiphol en Lelystad Airport

Wij zijn de voordeligste taxi naar Schiphol en rijden bovendien naar Lelystad Airport. Dat wil zeggen dat we u vanuit de stad naar de luchthavens kunnen vervoeren, en omgekeerd. Compleet zorgeloos en met bevestiging binnen een uur overdag, zodat u meteen weet waar u aan toe bent. ‘s Nachts geboekt? Dan zorgen we binnen 8 uur voor de bevestiging.

Onze chauffeurs helpen u graag met het uitladen van de bagage of nemen de trolley van u over wanneer u weer op Schiphol of Lelystad Airport arriveert. Zo rijden we u zorgeloos vanuit de stad naar een van de luchthavens, of omgekeerd wanneer u naar huis of kantoor wilt.

Zorgeloos naar de luchthaven vanuit Utrecht

Wilt u zorgeloos naar de luchthaven met een taxi van Utrecht naar Schiphol? Wij, als uw Schiphol taxi voor Utrecht en omgeving, bieden de best mogelijke service. Vanuit Utrecht, of vanuit andere nabijgelegen plaatsen.

  • De voordeligste taxi van Utrecht naar Schiphol
  • Comfortabele sedans en ruime busjes tot 8 personen
  • Ervaren chauffeurs die een trolley halen voor uw bagage
  • Bevestiging per e-mail en SMS
  • Transparantie over de lage tarieven

Binnen een uur bevestigd

U kunt online uw LuchthavenExpress boeken. Wij regelen uw luchthaven taxi naar Schiphol. Snel en professioneel, zodat u kunt vertrouwen op de ruime ervaring van een Schiphol taxicentrale. Ook voor Lelystad Airport, zodat we u overal naartoe kunnen brengen.

Taxi boeken: naar Schiphol

Wilt u een taxi naar Schiphol boeken of specifiek op zoek naar een luchthaven taxi voor Schiphol of Lelystad Airport? U kunt online uw taxi reserveren. En deze meteen met iDeal betalen, of juist pas in de taxi. Contant, met pin of uw creditcard.