Taxi Huizen Schiphol

Een taxi van Huizen naar Schiphol met LuchthavenExpress. Betrouwbaar en ook nog eens zeer voordelig. Al voor €59,- brengen wij u naar Schiphol van deur tot deur. Onze service wordt door onze klanten als zeer goed beoordeeld. Wij zijn dan ook zeer trots dat onze klanten onze diensten beoordelen met een 9,9. Of u zakelijk reist of op vakantie gaat, LuchthavenExpress zorgt voor een zorgeloze reis vanaf uw voordeur.

Voordeliger dan parkeren

Met de taxi van Huizen naar Schiphol en weer terug is al snel voordeliger dan lang parkeren. Al bij een reis van 10 dagen of meer bent u bij ons goedkoper uit. Wij brengen u van deur tot deur. Onze chauffeur haalt u en uw koffers recht voor uw deur op en zet u bij de juiste terminal weer af. Afrekenen kan online met iDeal, creditcard of Apple Pay. Uiteraard kunt u ook pinnen, met creditcard, Apple Pay of met contanten betalen in de taxi. De keuze is aan u.

LuchthavenExpress

LuchthavenExpress staat voor veiligheid, kwaliteit en service. Dat merkt u direct al bij het reserveren. U ontvangt direct na het reserveren een SMS en de bevestiging per e-mail. Maar ook een dag voor uw reis ontvangt u een SMS met gegevens. Onze chauffeurs zijn gezellige en goed opgeleide chauffeurs. Zij doen er werkelijk alles aan om uw reis vlot en soepel te laten verlopen. Een zorgeloze reis begint bij uw voordeur. Dat is onze visie.

Bereken hier uw ritprijsHeeft u ook goede ervaringen met LuchthavenExpress?
Deel dan uw ervaring op: Tripadvisor, Facebook of Google!

Taxi van Huizen naar Schiphol

Boek een taxi van Huizen die u goedkoop naar Schiphol of Lelystad Airport. Een luchthaventaxi om zorgeloos naar Schiphol of Lelystad Airport te reizen, zonder dat u daar omkijken naar heeft. Een Schipholtaxi die u online kunt reserveren, waarna we die overdag binnen een uur aan u bevestigen.

Onze chauffeurs rijden u via de A1, de ring A10 en de A4 naar Schiphol. Voor de snelste route, zodat u in 35 minuten op uw bestemming aankomt. Een taxi vanuit Huizen: we kunnen u ophalen op kantoor of bij u thuis. En u goedkoop naar de luchthaven rijden. Online te reserveren en meteen af te rekenen via iDeal. Net als achteraf in de taxi. Contant, met pin of creditcard.

Naar Schiphol en Lelystad Airport

Snel een taxi nodig? We rijden u als taxi vanuit Huizen naar Schiphol of Lelystad Airport. Onze ervaren chauffeurs kennen de beste routes en rijden in nette sedans, stationswagens en busjes. Ruim en geschikt tot maximaal 8 personen of uitgevoerd in luxe, zodat u er met 6 personen in plaats kunt nemen. De goedkoopste taxi van Huizen naar Schiphol en andere luchthavens, zonder dat u zich daar zorgen over hoeft te maken.

We beschikken over een breed team van chauffeurs en helpen u graag met het uitladen en weer inladen van de bagage. Op die manier verdienen we onze 5-sterren beoordelingen, waarmee we ook u graag van dienst zijn. Wilt u van Huizen naar Schiphol of andersom? Wij staan graag voor u klaar.

Breed team van chauffeurs

We beschikken als luchthaventaxi vanuit Huizen over een breed netwerk van chauffeurs. Die u vanaf thuis of vanaf kantoor graag naar Schiphol en Lelystad Airport brengen. Vanuit Huizen, net als vanuit Lelystad en andere plaatsen in de omgeving zoals Utrecht, Naarden en Amsterdam. Reserveer online en profiteer meteen van onze voordelen:

  • De goedkoopste taxi van Huizen naar Schiphol
  • Comfortabele sedans en ruime bussen tot 8 personen
  • Ervaren chauffeurs die een trolley halen voor uw bagage
  • Bevestiging per e-mail en SMS
  • Transparant over de lage tarieven

Taxi boeken: Huizen Schiphol

Een taxi boeken van Huizen, Blaricum naar Schiphol? Wij zijn uw goedkoopste luchthaventaxi. Met een handige SMS ter herinnering van de tijd waarop we u komen ophalen. Op die manier weet u altijd goed waar u aan toe bent, vanaf het moment van reserveren en de bevestiging die u overdag al binnen een uur van ons kunt verwachten. U kunt online uw taxirit naar Schiphol of Lelystad Airport reserveren, waarna wij die opnemen in onze planning