Snel een taxi

Snel een taxi bestellen? Schipholtaxi LuchthavenExpress staat voor u klaar. Snel naar Schiphol is ook mogelijk met: online reserveren, een dag voor vertrek ontvangt u een SMS. Nette auto’s met gezellige chauffeurs. De beste service die u kunt wensen. Online betalen bij het reserveren of betalen in de taxi na uw rit met contant, Pin of creditcard. Onze klanten waarderen onze service met 5/5 sterren. De beste en snelste service voor uw taxi naar Schiphol.

Snel met de taxi

LuchthavenExpress brengt u snel naar Schiphol. Maar ook naar Lelystad Airport, Eindhoven Aiport of ieder vliegveld in Nederland, België en Duitsland. Wij zijn gespecialiseerd in luchthavenvervoer en weten als geen ander hoe belangrijk het is om probleemloos op bestemming te komen. Ook bij het ophalen na uw reis staat de taxi al op u te wachten bij het verlaten van de terminal. Wilt u zeker zijn van de snelste service? Boek dan uw snelle Schipholtaxi bij LuchthavenExpress. En ervaar het zelf.

De beste service

Snel naar Schiphol reizen kan ook met het hoogste niveau van comfort en service. Wij verzekeren een zorgeloze rit van uw voordeur tot de luchthaven. Daarom staan wij altijd een paar minuten voor tijd bij u voor de deur, laden we uw bagage voor u in en wachten we netjes tot u uw woning goed heeft afgesloten. Met wifi in de taxi regelt u de laatste zaken online terwijl we u comfortabel naar het vliegveld rijden. Hier zorgt de chauffeur wederom voor uw bagage en haalt een trolley voor u.

Bereken uw ritprijsHeeft u ook goede ervaringen met LuchthavenExpress?
Deel dan uw ervaring op: Tripadvisor, Facebook of Google!

 Snelle Schipholtaxi

Schiphol taxi LuchthavenExpress is ideaal voor wie op zoek is naar de veiligste en meest comfortabele reis tegen een betaalbare prijs. Wij bieden de hoogste kwaliteit taxiservice van Schiphol naar Amsterdam! Onze chauffeur is op tijd, beleefd en professioneel. U rijdt altijd in een luxe sedan of scooter. Wij bieden luxe 6- en 8-persoons bussen voor groepen.

Vlotte Schipholtaxi LuchthavenExpress

Schiphol taxi LuchthavenExpress rijdt altijd op tijd! Wanneer u een goedkope taxi boekt via onze website, wordt deze boeking automatisch vastgelegd in ons systeem. U ontvangt van ons direct nadat de planner uw reis heeft gepland een e-mail en u kunt erop vertrouwen dat de Schipholtaxi op tijd voor uw deur staat. Zelfs als uw Schipholtaxi u van het vliegveld ophaalt, staat hij al te wachten als u naar buiten komen. Wacht niet langer om uw taxi naar Schiphol te reserveren. Heeft u nog vragen? De meeste antwoorden staan ​​in de FAQ, maar u kunt ook bellen. Zie ook de nieuwspagina voor Schiphol info.

Altijd snel naar Schiphol

Uw schipholtaxi staat altijd voor u klaar. De service is altijd hetzelfde, ‘s morgens vroeg, ‘s avonds laat of zelfs midden in de nacht. Onze aardige chauffeurs zullen u helpen bij uw bagage en stellen alles in het werk om uw rit naar en/of van Schiphol tot een comfortabele en fijne rit te maken. Onze missie is dan ook niet voor niets; een snelle en zorgeloze reis begint bij uw voordeur!

Schipholtaxi maar dan snel

Een snelle Schipholtaxi bij LuchthavenExpress biedt vele voordelen. Omdat u bij ons van tevoren reserveert bent u zeker van beschikbaarheid. Wij plannen onze ritten ruim. Daardoor heeft de chauffeur de tijd om comfortabel naar het vliegveld te brengen en komt u uitgerust aan op de bestemming. De voordelen van een vlotte Schipholtaxi.

Altijd de juiste taxi

LuchthavenExpress heeft voor iedere de juiste taxi beschikbaar; dat kan een elektrische auto zijn of 8-persoons verlengde bus en alles daartussen. Tijdens het reserveren vragen we u onder andere om het aantal personen, bagage, handbagage en eventuele bijzondere bagage op te geven. Onze planning zorgt ervoor dat voor uw rit de juiste taxi gereserveerd wordt. Het is daarom ook belangrijk om deze gegevens juist in te vullen zodat wij de juiste auto naar uw adres kunnen sturen.

Luchthaven Schiphol

Luchthaven Schiphol is een de grootste luchthaven van Nederland en een van de grootste luchthavens van Europa. Met bijna 480.000 vliegbewegingen (2017) is Schiphol een zeer drukke luchthaven. In 2017 werden via Schiphol bijna 70 miljoen passagiers vervoert. Met name voor de zakelijke markt en de vakantieganger is Schiphol inmiddels een begrip en veel van deze passagiers worden dagelijks met honderden taxi’s van en naar Schiphol vervoert. Wilt u snel een taxi met de beste service? Dan kiest u voor LuchthavenExpress.

Schipholtaxi vanuit alle plaatsen

Voor een snelle taxi naar Schiphol bent u aan het juiste adres. Dit doen wij vanuit alle plaatsen in Nederland. Wat denkt u van een taxi vanuit Amsterdam, Blaricum, Bussum, Groningen, Huizen, Laren, Lelystad, Muiden, Naarden, Soest, Veenendaal of Weesp, om maar enkele plaatsen te noemen. 

Vult u het formulier op deze pagina in, dan weet u direct voor welke prijs u zorgeloos naar Schiphol reist.