Taxi Lelystad Schiphol

Uw taxi van Lelystad naar Schiphol boekt u voordelig bij de specialist, LuchthavenExpress. Maar niet alleen Schiphol. Onze betrouwbare chauffeurs brengen u naar elk vliegveld in Nederland, Belgïe en Duitsland. Wij zijn de betrouwbare service tegen de meest gunstige tarieven. Niet voor niets waarderen onze klanten de service en betrouwbaarheid met een 9,9. Met LuchthavenExpress begint een zorgeloze reis bij uw eigen voordeur.

Ervaar zelf het gemak

Onze chauffeur staat 5 minuten voor de tijd voor uw deur om uw bagage aan te nemen en in de auto te plaatsen. U kunt dan op uw gemak uw woning afsluiten. De chauffeur houdt de deur voor u open en geeft uw gordel aan. Comfortabel wordt u naar het vliegveld gereden. Eenmaal aangekomen bij de juiste terminal zal, indien gewenst, de chauffeur een trolley voor u halen en uw bagage opladen. Vervolgens wijst hij u naar de juiste checkin-balie.

Afrekenen zoals u wenst

Direct bij het reserveren hebt u de mogelijkheid om met iDeal, creditcard of Apple Pay af te rekenen. Wilt u liever in de taxi betalen na de rit? Dan kan natuurlijk ook! Met contant, pin/creditcard of zelfs met Apple Pay. Reist u veel zakelijk voor uw bedrijf? Dan bieden wij de mogelijkheid om op rekening te rijden. U kunt dan in en uitstappen zonder af te rekenen en de rekening wordt direct naar uw werkgever gestuurd.

Bereken hier uw ritprijsHeeft u ook goede ervaringen met LuchthavenExpress?
Deel dan uw ervaring op: Tripadvisor, Facebook of Google!

Taxi van Lelystad naar Schiphol

Snel een taxi vanuit Lelystad naar Schiphol boeken? Snelle ritten naar de luchthaven, door ervaren chauffeurs in nette auto’s. In een sedan, stationwagen, ruime bus voor 8 personen of een luxe busje voor 6 personen. De ideale keuze naar de luchthaven, om samen te reizen of om u daar zelf geen zorgen over te hoeven maken.

Boek de goedkoopste taxi van Lelystad naar Schiphol, terwijl u tegelijkertijd kunt rekenen op uitstekende service. Waarmee we 5-sterrenbeoordelingen krijgen op Facebook, iets waar we ook bij u altijd voor gaan. Wij brengen u van Lelystad naar Schiphol of andersom, zodat u weer snel thuis bent of verder kunt met uw werk.

Naar Schiphol en Lelystad Airport

Wilt u naar Schiphol of naar Lelystad Airport? Onze chauffeurs kennen de beste routes. We rijden u over de A6, de A1, de ring A10 en de A4. Zodat u in 45 – 55 minuten op uw bestemming aankomt. Uiteraard helpen onze chauffeurs u daar graag met het uitladen van de bagage, om die op een trolley te zetten. En weer andersom, nadat u bent geland op de luchthaven.

We zijn op die manier uw luchthaventaxi vanuit Lelystad, naar Lelystad Airport of naar Schiphol. We halen u op waar u wenst, uiteraard nadat onze chauffeur u een SMS heeft gestuurd ter herinnering. Op die manier weet u altijd goed waar u aan toe bent en zorgen wij ervoor dat we netjes op tijd aanwezig zijn.

5-sterren beoordelingen op Facebook en Google

Onze chauffeurs zorgen voor de goedkoopste taxi van Lelystad naar Schiphol of Lelystad Airport. Met een uitstekende service, bijvoorbeeld door u te helpen met de bagage. En daarnaast natuurlijk door soepel en ontspannen naar de luchthaven te rijden, net als terug naar huis of naar kantoor. Vanuit Lelystad of vanuit Naarden, net als vanuit andere plaatsen in de omgeving zoals Utrecht en Amsterdam. Profiteer van onze voordelen:

  • De goedkoopste taxi van Lelystad naar Schiphol
  • Comfortabele sedans en ruime bussen tot 8 personen
  • Ervaren chauffeurs die een trolley halen voor uw bagage
  • Bevestiging per e-mail en SMS
  • Transparant over de lage tarieven

Taxi boeken: Lelystad Schiphol

Een taxi boeken van Lelystad naar Schiphol of andersom? U kunt de taxi eenvoudig online reserveren. En die meteen via iDeal afrekenen, of gewoon achteraf in de taxi. Contant, met pin of met een creditcard. En heeft u vragen? Neem contact met ons op, dan leggen we u graag uit hoe onze chauffeurs u van dienst kunnen zijn

Schipholtaxi vanuit alle plaatsen

Voor een voordelige taxi naar Schiphol bent u aan het juiste adres. Dit doen wij vanuit alle plaatsen in Nederland. Wat denkt u van een taxi vanuit Amsterdam, Blaricum, Bussum, Groningen, Huizen, Laren, Muiden, Naarden, Soest, Veenendaal of Weesp, Amersfoort om maar enkele plaatsen te noemen.

Vult u het formulier op deze pagina in, dan weet u direct voor welke prijs u zorgeloos naar Schiphol reist.