Kinderstoeltje in taxi Schiphol

Een kinderstoeltje in taxi Schiphol is dat verplicht? Een kinderstoeltje is niet verplicht in een taxi. Echter bij LuchthavenExpress kiezen we voor veiligheid. Daarom bieden wij gratis een zitverhoger of kinderstoel voor uw kinderen. Voor kinderen vanaf 2 jaar tot en met 4 jaar bieden wij een comfortabele kinderstoel. Voor de iets oudere kinderen hebben wij zitverhogers. Voor kinderstoel en MaxiCosi berekenen wij extra instaptijd.

Maxi-cosi voor baby

De allerkleinste kunnen natuurlijk het beste in een maxi-cosi vervoerd worden. LuchthavenExpress biedt voor de kleintjes een maxi-cosi aan. Omdat wij maar enkele Maxi Cosi’s hebben kunnen hier geen rechten aan worden ontleend. Wel zullen wij uiteraard alles in het werk stellen om een Maxicosi voor u te reserveren. Mocht er geen Maxicosi meer beschikbaar zijn dan zullen wij u daar van tevoren van op de hoogte brengen.

LuchthavenExpress

Bij LuchthavenExpress doe we er alles aan om uw reis zo goed mogelijk te laten verlopen. Onze chauffeurs rijden veilig en comfortabel en helpen u graag met uw bagage. Ook qua veiligheid lopen wij graag voorop en daarom bieden wij een kinderstoeltje in taxi Schiphol gratis aan. U kunt bij reserveren aangeven of u een kinderstoel of zitverhoger wenst. Voor kinderstoel en MaxiCosi berekenen wij extra instaptijd.

Bereken hier uw ritprijsHeeft u ook goede ervaringen met LuchthavenExpress?
Deel dan uw ervaring op: Tripadvisor, Facebook of Google!

Kinderstoeltje niet verplicht in taxi

Een veel gehoorde vraag bij LuchthavenExpress is; moeten mijn kinderen in een kinderstoeltje in de taxi naar Schiphol? Het antwoord daarop is nee. Taxi’s zijn vrijgesteld voor het gebruik van kinderstoeltjes en zitvrhogers. Kinderen mogen los op de achterbank of op schoot vervoerd worden. 

Waarom dan toch een kinderstoeltje? 

Wij zijn van mening dat veiligheid voor uw kleintjes het belangrijkste is. Ondanks dat een kinderstoeltje niet verplicht is bieden wij deze dus wel aan. 

Waarom een kinderstoel gratis in de taxi?

Veel taxibedrijven kiezen ervoor om de klant te laten betalen voor een kinderstoeltje. Bij LuchthavenExpress hebben we een andere visie. Wij vragen geen geld voor veiligheid. In ons vak is veiligheid natuurlijk van levensbelang en we willen niet dat geld een klant doet overwegen om niet voor een kinderstoeltje of zitverhoger te kiezen. Wel berekenen wij een kleine vergoeding voor een langere instaptijd zodat wij er voor kunnen zorgen dat uw kinderen veilig kunnen instappen en op de juiste manier in de kinderstoel of MaxiCosi bevestigd kunnen worden.

Ik reis met meer kinderen 

Reist u met meerdere kinderen? Wij kunnen per taxi een twee kinderstoeltjes en een zitverhoger aanbieden. Helaas is het niet mogelijk om meer dan twee kinderstoeltjes te reserveren. 

Maxi-cosi in taxi 

Ook bieden wij tegenwoordig een maxi-cosi aan voor de aller kleinsten. Wij hebben diverse Maxicosi beschikbaar maar op is op, dus reserveer tijdig. 

Hebt u nog vragen?

De meest gestelde vragen kunt u vinden op onze pagina met veelgestelde vragen. Staat uw vraag er niet tussen? Neem dan contact met ons op via het contactformulier.