Trein naar Schiphol

Met de trein naar Schiphol is een goed alternatief voor eigenvervoer of de taxi. Met de trein is comfortabel, de trein stopt vlak onder Schiphol Plaza en als alles meezit dan bent u binnen no-time op Schiphol. Reist u alleen en met minimale bagage en vindt u het geen probleem om gebonden te zijn aan vaste tijden dan biedt reizen met de trein naar Schiphol een goed alternatief. Vanaf de meeste grote steden is een rechtstreekse verbinding met Schiphol en vanaf het station is het (overdekt) een paar minuten lopen naar de incheckbalie. Wilt u uw reis met de trein naar Schiphol plannen, ga dan direct naar de NS-reisplanner.

Voor- en nadelen van de trein naar Schiphol

Met de trein naar Schiphol kent natuurlijk een aantal voordelen en een van de grootste voordelen is natuurlijk de prijs. Reist u alleen of met z’n tweeën dan is reizen met de trein aanmerkelijk goedkoper dan met de taxi, zeker wanneer u in de buurt van een station woont. Het nadeel van reizen naar Schiphol met de trein is dat de trein niet vanaf elke stad of gemeente rijdt, zeker niet in de nacht. In de winter willen de treinen nog wel eens vertraagd zijn door bevroren wissels en bovenleidingen of andere ongemakken zoals bladeren op de rails of omgewaaide bomen op het spoor. Ook door werkzaamheden aan het spoor wil de trein nog wel eens niet rijden waardoor u aangewezen bent op ander transport naar Schiphol.

Trein naar Schiphol in de spits

Ook wil de trein, met name in de spits, nog wel eens overvol zijn en dan is het natuurlijk minder plezierig om met koffers en bepakking op de trein te stappen. Een ander nadeel van reizen met de trein is dat met name op het traject naar Schiphol regelmatig zakkenrollers uw persoonlijke spullen proberen te stelen dus het is verstandig, als u met de trein reist, goed op uw persoonlijke bezittingen te letten.

Wilt u niet met de trein naar Schiphol?

Dan biedt LuchthavenExpress u een geweldige service namelijk rechtstreeks met de taxi vanaf uw voordeur tot aan de voordeur van de luchthaven. Indien u een Schipholtaxi via LuchthavenExpress wilt reserveren dan verzekert u zich van de beste service en bent u zeker op tijd. Hebt u nog vragen, kijk dan eens op onze FAQ of neem telefonisch contact op via 036 234 0 233.