Taxi Rotterdam Schiphol

Een betrouwbare taxi Rotterdam Schiphol van LuchthavenExpress. Eenvoudig online reserveren. U ontvangt een dag voor de rit een SMS ter herinnering. Wij werken met vaste tarieven waardoor u altijd weet waar u aan toe bent. Zoekt u een taxi van Rotterdam naar Schiphol met de beste service tegen een voordelig tarief dan bent u bij LuchthavenExpress aan het juiste adres. Een zorgeloze reis begint bij uw voordeur.

Afrekenen in de taxi

Bij Schipholtaxi LuchthavenExpress kunt u op verschillende manieren betalen. Tijdens het reserveren kunt u veilig afrekenen met iDeal, creditcard of Apple Pay. Of betaalt u liever na de rit in de taxi? Dan kunt u contant betalen, met iDeal, creditcard of Apple Pay. Hebt u vooruit betaald en annuleert u uw rit tijdig dan storten wij dezelfde dag het betaalde bedrag terug via onze betaalprovider Mollie en staat het volledige bedrag direct terug.

Tevreden klanten

LuchthavenExpress heeft alleen maar tevreden klanten. Onze chauffeurs worden intern opgeleid tot de beste en meest betrouwbare chauffeurs. Niet voor niets staan wij bekend om de betrouwbaarheid in service en dienstverlening. Uiteraard rijden wij exact op tijd, en dat vertaalt zich ook in de rest van onze dienstverlening. Een dag voor uw rit ontvangt u een SMS met nogmaals de datum en het tijdstip van de rit zodat u weet dat wij u niet vergeten.

Bereken hier uw ritprijsHeeft u ook goede ervaringen met LuchthavenExpress?
Deel dan uw ervaring op: Tripadvisor, Facebook of Google!

Taxi van Rotterdam naar Schiphol

Wilt u een taxi van Rotterdam naar Schiphol boeken? Schiphol taxi LuchthavenExpress brengt u vanaf Rotterdam veilig en comfortabel naar de luchthaven van uw keuze. Onze ervaren chauffeurs brengen u in ongeveer 45 minuten met een luxe auto tot en met 4-personen of met een luxe taxibus tot en met 8-personen, vertrouwd en veilig naar Schiphol Airport.

We zijn de luchthaven taxiservice voor Rotterdam en omgeving en brengen u naar de luchthaven van uw keuze en binnenkort ook naar Lelystad Airport. Bij LuchthavenExpress kunt u altijd rekenen op betrouwbaar vervoer, op basis van onze uitgebreide ervaring. En bovendien een goedkope taxi van Rotterdam naar Schiphol, zodat u nooit teveel betaalt.

Naar Schiphol en Lelystad Airport

We zijn de goedkoopste taxi van Rotterdam naar Schiphol en rijden bovendien naar Lelystad Airport. Dat betekent dat we u vanuit de stad naar de luchthavens kunnen brengen, net als andersom. Snel een taxi reserveren is zo geregeld. Volledig zorgeloos en met bevestiging binnen een uur, zodat u overdag meteen weet waar u aan toe bent. En boekt u ’s nachts? Dan zorgen we binnen 8 uur voor de bevestiging.

Onze ervaren chauffeurs verzorgen graag het uitladen van de bagage of nemen de trolley van u over wanneer u weer aankomt op Schiphol of Lelystad Airport. Op die manier rijden we u zonder zorgen vanuit de stad naar een van de luchthavens, net als andersom op het moment dat u weer naar huis of naar kantoor wilt.

Zorgeloos naar het vliegveld,
ook Rotterdam The Hague Airport

Zorgeloos naar het vliegveld en daarvoor op zoek naar een taxi van Rotterdam naar Schiphol? Wij zorgen er als Schiphol taxi voor Rotterdam en omstreken voor dat u kunt rekenen op de best mogelijke service. Vanuit de Rotterdam The Hague, net als vanuit Delft en andere plaatsen uit de omgeving.

  • De goedkoopste taxi van Rotterdam naar Schiphol
  • Comfortabele sedans en ruime bussen tot 8 personen
  • Ervaren chauffeurs die een trolley halen voor uw bagage
  • Bevestiging per e-mail en SMS
  • Transparant over de lage tarieven

Taxi boeken: Rotterdam Schiphol

Een taxi boeken in Rotterdam of specifiek op zoek naar een luchthaven taxi voor Schiphol of Lelystad Airport? U kunt online uw taxi reserveren. En die meteen met iDeal afrekenen, of dat juist pas in de taxi doen. Contant, met pin of uw creditcard