Taxi Amsterdam Schiphol

Uw taxi van Amsterdam naar Schiphol reserveert u eenvoudig vooruit bij LuchthavenExpress. Doordat u bij ons vooruit reserveert staat u niet voor verrassingen. Al jaren staan wij bekend als de betrouwbare taxi van Amsterdam naar Schiphol. Maar ook naar vliegveld Lelystad, Eindhoven Airport en alle vliegvelden in Nederland, Belgïe en Duitsland. Bij LuchthavenExpress begint een zorgeloze reis bij uw voordeur.

Achteraf afrekenen

U kunt bij LuchthavenExpress op verschillende manieren afrekenen. Tijdens het reserveren van uw rit(ten) kunt u online afrekenen met iDeal, creditcard of Apple Pay. Betaalt u liever achteraf in de taxi, dan kan dat met contant, pin/creditcard en Apple Pay. Voor bedrijven die regelmatig personeel of klanten laten reizen hebben wij tevens de mogelijkheid om op rekening te rijden. U ontvangt dan de factuur per mail en betaalt binnen 30 dagen.

Betrouwbaar

LuchthavenExpress staat al jaren bekend als de betrouwbare vervoerder naar vliegvelden in Nederland, Belgïe en Duitsland. Niet voor niets dat klanten onze dienstverlening waarderen met een 9,9. Onze chauffeurs zijn goed opgeleide en behulpzame chauffeurs die uw reis zo aangenaam mogelijk maken. Deur openhouden, gordel aanreiken en het dragen van uw koffers zijn standaard bij LuchthavenExpress. Net als het halen van een trolley.

Bereken hier uw ritprijsHeeft u ook goede ervaringen met LuchthavenExpress?
Deel dan uw ervaring op: Tripadvisor, Facebook of Google!

Taxi van Amsterdam naar Schiphol

Snel een taxi naar Schiphol boeken vanuit Amsterdam? Wij zorgen er als Schipholtaxi voor dat u veilig en comfortabel naar de luchthaven wordt gereden. Een taxi in Amsterdam, via de Ring A10 en vervolgens de A4, zodat u snel op Schiphol bent.

We zijn uw luchthaven taxi in Amsterdam en omstreken, net als voor Lelystad Airport. Op die manier kunt u altijd rekenen op betrouwbaar vervoer, op basis van onze uitgebreide ervaring. En bovendien een voordelige taxi naar Schiphol, voor een voordelig en betaalbaar tarief.

Naar Schiphol en Lelystad Airport

We zijn de goedkoopste taxi naar Schiphol en rijden bovendien naar Lelystad Airport. Dat betekent dat we u vanuit de stad naar de luchthavens kunnen brengen, net als andersom. Volledig zorgeloos en met bevestiging binnen een uur, zodat u overdag meteen weet waar u aan toe bent. En boekt u ’s nachts? Dan zorgen we binnen 8 uur voor de bevestiging.

Onze chauffeurs helpen u graag met het uitladen van de bagage of nemen de trolley van u over wanneer u weer aankomt op Schiphol of Lelystad Airport. Op die manier rijden we u zonder zorgen vanuit de stad naar een van de luchthavens, net als andersom op het moment dat u weer naar huis of naar kantoor wilt.

Zorgeloos naar de luchthaven

Zorgeloos naar de luchthaven en daarvoor op zoek naar een taxi van Amsterdam naar Schiphol? Wij zorgen er als Schiphol taxi voor Amsterdam en omstreken voor dat u kunt rekenen op de best mogelijke service. Vanuit de hoofdstad, net als vanuit Bussum, Utrecht en andere plaatsen uit de omgeving.

  • De goedkoopste taxi van Amsterdam naar Schiphol
  • Comfortabele sedans en ruime bussen tot 8 personen
  • Ervaren chauffeurs die een trolley halen voor uw bagage
  • Bevestiging per e-mail en SMS
  • Transparant over de lage tarieven

Binnen een uur bevestigd

U kunt online uw LuchthavenExpress boeken. Wij gaan er voor u mee aan de slag en zorgen voor uw luchthaven taxi naar Schiphol. Snel en vakkundig, zodat u kunt rekenen op de uitgebreide ervaring van een Schiphol taxicentrale. Net als voor Lelystad Airport, zodat we u alle kanten op kunnen brengen.

Taxi boeken: naar Schiphol

Een taxi boeken naar Schiphol of specifiek op zoek naar een luchthaven taxi voor Schiphol of Lelystad Airport? U kunt online uw taxi reserveren. En die meteen met iDeal afrekenen, of dat juist pas in de taxi doen. Contant, met pin of uw creditcard.