Taxi Muiden Schiphol

Een taxi van Muiden naar Schiphol reserveert u voordelig bij LuchthavenExpress. Onze vriendelijke chauffeurs brengen u graag in een comfortabele taxi naar Schiphol of elke andere luchthaven in Nederland, Belgïe of Duitsland. Vijf minuten voor de gereserveerde tijd staat de chauffeur voor u klaar om uw koffers aan te nemen. U kunt dan rustig uw woning afsluiten. Eenmaal onderweg doet de chauffeur er alles aan om uw rit comfortabel te laten verlopen.

Contant, pin of creditcard

Afrekenen kan op verschillende manieren bij LuchthavenExpress. Tijdens het reserveren via deze website kunt u alvast betalen met iDeal, creditcard of Apple Pay. Ook achteraf betalen in de taxi is mogelijk. Met contanten, pin/creditcard of Apple Pay. Voor bedrijven en instellingen hebben wij tevens de mogelijkheid om op rekening te rijden voor klanten of personeel. De rekening ontvangt u dan per mail. Deze kunt u binnen 30 dagen voldoen.

Ook Lelystad Airport

Naast een taxi Muiden naar Schiphol bieden wij tevens taxi van Muiden naar Lelystad Airport. Wij zijn gespecialiseerd in het vervoer naar alle luchthavens in Nederland, België en Duitsland. Uiteraard halen wij u na uw reis ook weer op bij deze vliegvelden. En voor elke reis hebben wij de juiste taxi. Reist u alléén dan bieden wij luxe sedans en electrische auto’s. Reist u met meer personen en/of bagage dan kunnen wij een van onze ruime stations of verlengde bus.

Bereken hier uw ritprijsHeeft u ook goede ervaringen met LuchthavenExpress?
Deel dan uw ervaring op: Tripadvisor, Facebook of Google!

Taxi van Muiden naar Schiphol

Een taxi boeken van Muiden naar Schiphol of naar Lelystad Airport? Wij zijn uw Schiphol taxi, net als terug naar huis of naar kantoor. Een goedkope luchthaven taxi, terwijl u kunt rekenen op de uitstekende service door onze ervaren chauffeurs. Voor een scherpe prijs, om van Muiden naar Schiphol of Lelystad Airport te reizen. Onze chauffeurs kennen de snelste routes. We rijden via de A1, de ring A10 en de A4 naar Schiphol. Op die manier brengen we u in 20 – 25 minuten van Muiden naar Schiphol. Of rijden we naar Lelystad Airport, net als andersom terug naar huis of naar kantoor.

Naar Schiphol en Lelystad Airport

Snel een taxi reserveren? We zijn uw goedkope luchthaven taxi voor de beide luchthavens, vanuit Muiden en plaatsen in de omgeving, zoals Utrecht, Naarden en Amsterdam.  Met comfortabele sedans en ruime stationswagens. Net als met een busje, voor 8 personen of extra luxe en daarmee geschikt voor 6 personen. Eenvoudig online te reserveren, door aan te geven welk vervoer u zoekt naar Schiphol of Lelystad Airport. U kunt online uw luchthaventaxi vanuit Muiden reserveren, waarna we die meteen voor u opnemen in de planning. We gaan er mee aan de slag en sturen u overdag al binnen 1 dag een bevestiging. En boekt u ’s nachts? Dan ontvangt u de bevestiging binnen 8 uur. Daarnaast zal onze planning u met een SMS herinneren aan de tijd om u op te halen, voor de taxi van Muiden naar Schiphol of Lelystad Airport.

SMS van de chauffeur

Onze chauffeurs sturen u tijdig een SMS, om u te herinneren aan de tijd dat we bij u voor de deur staan. Zodat u altijd goed weet waar u aan toe bent. We rijden vanuit Muiden naar de luchthaven of doen dat vanuit Muiderberg en andere plaatsen in de omgeving. Vlot en vakkundig, zodat u zorgeloos naar de luchthaven reist. En profiteer bovendien van onze andere voordelen:

  • De goedkoopste taxi van Muiden naar Schiphol
  • Comfortabele sedans en ruime bussen tot 8 personen
  • Ervaren chauffeurs die een trolley halen voor uw bagage
  • Bevestiging per e-mail en SMS
  • Transparant over de lage tarieven

Taxi boeken: Muiden Schiphol

Direct een taxi boeken van Muiden naar Schiphol of Lelystad Airport? U kunt online uw rit reserveren, waarna we die zo snel mogelijk voor u opnemen in de planning. U ontvangt snel een bevestiging, waarna de chauffeur u kort voor de ophaaltijd nog een SMS stuurt. Betalen kan online via iDeal of achteraf in de taxi, zowel contant als met pin of creditcard