Taxi Almere Schiphol

Uw taxi van Almere naar Schiphol reserveert u eenvoudig en voordelig bij LuchthavenExpress, uw betrouwbare Schipholtaxi. Wij werken met vaste tarieven voor Almere waardoor u altijd weet waar u aan toe bent. Vanuit Almere boekt u al een taxi vanaf €65,-. Zoekt u een taxi van Almere naar Schiphol of van Schiphol naar Almere met de beste service tegen voordelige tarieven, dan bent u bij LuchthavenExpress aan het juiste adres.

Pinnen in de taxi

Bij LuchthavenExpress kunt u op verschillende manieren afrekenen voor uw taxi van Almere naar Schiphol. Tijdens het reserveren kunt u veilig afrekenen met iDeal, creditcard of Apple Pay. Betaalt u liever na de rit in de taxi dan kunt u contant betalen, met iDeal, creditcard of Apple Pay. Hebt u vooruit betaald en annuleert u uw rit tijdig dan storten wij dezelfde dag het betaalde bedrag terug via onze betaalprovider Mollie en staat het volledige bedrag binnen uiterlijk twee werkdagen weer op uw rekening.

LuchthavenExpress

De chauffeurs van LuchthavenExpress worden intern opgeleid tot de beste en meest betrouwbare chauffeurs. Niet voor niets staat LuchthavenExpress bekend om de betrouwbaarheid in service en dienstverlening. Uiteraard rijden wij stipt op tijd, maar dat vertaald zich ook in de rest van onze dienstverlening. Een dag voor uw taxirit van Almere naar Schiphol ontvangt u een SMS met nogmaals de datum en het tijdstip van de rit zodat u weet dat wij u niet vergeten.

Bereken hier uw ritprijsHeeft u ook goede ervaringen met LuchthavenExpress?
Deel dan uw ervaring op: Tripadvisor, Facebook of Google!

Taxi Almere Schiphol

In een van onze ruime stations of luxe sedans. Of in een grote taxibus, waarin voldoende plaats is voor al uw bagage. De comfortabele keuze naar de luchthaven, op basis van een scherp tarief. Sinds 2020 beschikt LuchthavenExpress ook over diverse elektrische voertuigen. Daarmee besparen we niet alléén CO2 maar reist u ook nog eens in stilte.

Een Schiphol taxi vanuit Almere, zonder dat die veel hoeft te kosten. Snel een taxi reserveren is zo geregeld. En goedkoper dan een gewone taxi vanuit de stad. Op tijd op de luchthaven, dankzij een strakke planning en duidelijke bevestiging per e-mail en SMS. Zodat u precies weet waar u aan toe bent, met een ervaren chauffeur voor een ontspannen rit.

Alle vliegvelden

We zijn uw luchthaven taxi vanuit Almere, die meer dan 9 op de 10 klanten waarderen met een 100%-score van 5 van de 5 sterren. Want dat is waar we het voor doen: een goede taxi die u van Almere goedkoop naar Schiphol of naar Lelystad Airport. Op basis van duidelijke communicatie, transparantie over de tarieven en vooral een comfortabele rit waarmee u op tijd op de luchthaven aankomt.

We zijn op die manier de goedkope taxi van Almere naar Schiphol en van Almere naar Lelystad Airport, waarbij u kunt rekenen op uitstekende service. Zodat u zelf niet hoeft te rijden en u bovendien de hoge parkeerkosten bij de luchthaven bespaart. En zodat u niet afhankelijk bent van het openbaar vervoer. Op tijd voor uw vlucht, zonder daarvoor veel kosten te maken.

Vanuit Almere

Boeken van uw taxi van Almere naar Schiphol. Comfortabel, uitstekend betaalbaar en uitermate betrouwbaar. We zetten de voordelen graag voor u op een rij:

  • De voordelige Schipholtaxi service
  • Comfortabele sedans en ruime bussen tot 8 personen
  • Ervaren chauffeurs die een trolley halen voor uw bagage
  • Bevestiging per e-mail en SMS
  • Transparant over de lage tarieven

Snel bevestigd

U kunt online uw LuchthavenExpress boeken. Wij gaan er voor u mee aan de slag en zorgen voor uw luchthaven taxi naar Schiphol. Snel en vakkundig, zodat u kunt rekenen op de uitgebreide ervaring van een Schiphol taxicentrale. Net als voor Lelystad Airport, zodat we u alle kanten op kunnen brengen.

Een ervaren taxibedrijf voor de luchthaven, zodat u op tijd op de airport bent. Uitgerust en wel, met de garantie op een vlotte rit terug naar huis of naar kantoor. We brengen u weg en halen u op, zodat u zich daar geen zorgen over hoeft te maken. Bijvoorbeeld vanuit en naar Almere, net als voor andere steden in de omgeving.

Taxi Almere Schiphol boeken

Een taxi boeken naar Schiphol vanuit Almere? Ook vanuit bijvoorbeeld Amersfoort of Veenendaal op zoek naar goedkoop vervoer naar de luchthaven? Reserver online, dan plannen we de rit voor u in. Betalen kan gewoon achteraf in de taxi of vooraf tijdens het boeken met iDEAL. En we zorgen per e-mail en SMS voor een bevestiging van de ophaaltijd.