Ritprijs berekenenHeeft u ook goede ervaringen met LuchthavenExpress?
Deel dan uw ervaring op: Tripadvisor, Facebook of Google!

Bereken de ritprijs voor uw taxi

U wilt natuurlijk vooraf weten wat uw taxi naar Schiphol, Airport Rotterdam of Lelystad gaat kosten. Daarom kunt u bij LuchthavenExpress eenvoudig online het tarief berekenen voor uw rit(ten). Het tarief voor de heenreis is hetzelfde als de terugreis (mits het reisgezelschap en de bagage gelijk is).

Direct reserveren

Als u het tarief hebt berekend, dan kunt u direct verder met reserveren. U kunt kiezen voor online betalen met iDeal of Creditcard, of betalen met contant en pinnen in de auto.

De vijf zekerheden van LuchthavenExpress

Om u gegarandeerd met een goed gevoel aan uw reis te laten beginnen biedt LuchthavenExpress u vijf zekerheden. Of u nu zakelijk reist of met vakantie gaat, LuchthavenExpress is de betrouwbare taxi naar de luchthaven en weer terug.

24 uur per dag en 7 dagen per week telefonisch bereikbaar
Uiteraard kunt u bij LuchthavenExpress volledig online reserveren en per e-mail contact opnemen, maar hoe prettig is het dat u ook altijd telefonisch contact kunt opnemen met de centrale van LuchthavenExpress.

Wij rijden gegarandeerd op tijd
Sterker nog, als u door ons naar de luchthaven gebracht wordt dan staat de chauffeur over het algemeen 5 minuten voor de afgesproken tijd al voor u klaar zodat u rustig uw woning kunt afsluiten en wij de bagage inladen.

Nette betrokken chauffeurs
De chauffeurs van LuchthavenExpress zijn goed opgeleide en nette chauffeurs die u graag helpen met de bagage en uiteraard graag al uw vakantieverhalen horen als we u weer ophalen van de luchthaven.

De beste service
Hebt u een vraag over uw boeking, dan kunt u altijd even bellen. De chauffeurs behandelen uw bagage netjes, rijden keurig volgens de regels en nemen de tijd voor u. Wilt u een kinderstoeltje of stoelverhoger voor uw kinderen, dan zorgen wij dat deze in de auto aanwezig is. En aangekomen op Schiphol dan haalt de chauffeur graag een bagagetrolley voor u. Dat noemen wij service!

Afspraak is afspraak
En dat is een van de bedrijfsregels van LuchthavenExpress. Wij houden ons aan onze afspraken.

Vragen over uw taxi naar de luchthaven?

Op onze pagina FAQ (Frequently Asked Questions) vindt u antwoord op de meest gestelde vragen. Vindt u geen antwoord op uw vraag? Schroom dan niet om even te bellen op 036 234 0 233, we staan u graag te woord!