Taxi Almere 

Taxi Stad Almere, dezelfde service voor locale ritten binnen Almere, het Gooi en groot Amsterdam!

Regelmatig kregen wij vragen van klanten of we ook ritten binnen Almere wilden uitvoeren of bijvoorbeeld een rit naar het concertgebouw. Echter de service die wij verlenen was niet ingericht op deze ritten. 

Om toch onze klanten van dienst te kunnen zijn hebben wij daarom een nieuwe website gelanceerd voor ritten binnen Almere, het Gooi en groot Amsterdam en met deze website kunnen wij veel eenvoudiger inspelen op de vraag van onze klanten. 

Taxi Almere 

Wilt u een rit boeken binnen Almere, of van Naarden naar Amsterdam of waar dan ook, dan is Taxi Stad Almere de geschikte service voor u. Bij Taxi Stad Almere kunt u eenvoudig direct de ritprijs uitrekenen en online uw reservering maken. Boekt u als klant van LuchthavenExpress bij Taxi Stad Almere dan ontvangt u 5% extra korting als u de kortingscode ‘luchthavenexpress5’ gebruikt. 

Dezelfde kwaliteit, een andere service 

Dezelfde kwaliteit en zekerheid die u gewend bent van LuchthavenExpress, veelal dezelfde chauffeurs maar dan voor locale ritten. Boekt u een rit bij Taxi Stad Almere dan bent u er zeker van dat u een leuke chauffeur in een nette auto hebt die op tijd arriveert en behulpzaam is. 

Behulpzame chauffeurs

Of u naar het Flevoziekenhuis gaat of naar een concert in het Ziggo Dome, onze chauffeurs zijn behulpzaam tijdens de rit en zullen er alles aan doen om u een prettige rit aan te bieden en te begeleiden naar uw bestemming.

The proof of the pudding… 

… is in the eating. Met andere woorden, ervaar zelf de kwaliteit van en boek hier uw ritten. U zult ervaren dat onze service de service is die u mag verwachten. Uw taxi naar Schiphol reserveert u het voordeligst gewoon bij LuchthavenExpress.