Privacy Statement van Luchthavenxpress

LuchthavenExpress, gevestigd aan Borstelgrasstraat 22, 1313 BG Almere, is verantwoordelijk voor de verwerking van persoonsgegevens zoals weergegeven in deze privacyverklaring.

De Functionaris Gegevensbescherming van LuchthavenExpress is te bereiken via het contactformulier.

Persoonsgegevens die wij verwerken
LuchthavenExpress verwerkt uw persoonsgegevens doordat u gebruik maakt van onze diensten en/of omdat u deze zelf aan ons verstrekt.

Hieronder vindt u een overzicht van de persoonsgegevens die wij verwerken:

  • Voor- en achternaam
  • Adresgegevens
  • Telefoonnummer
  • E-mailadres
  • IP-adres
  • Overige persoonsgegevens die u actief verstrekt bijvoorbeeld door een bestelling op deze website, in correspondentie en telefonisch
  • Locatiegegevens
  • Gegevens over uw activiteiten op onze website
  • Gegevens over uw surfgedrag over verschillende websites heen
  • Internetbrowser en apparaat type
  • Bankrekeningnummer (bij iDEAL betalingen)

Bijzondere en/of gevoelige persoonsgegevens die wij verwerken
Onze website en/of dienst heeft niet de intentie gegevens te verzamelen over websitebezoekers die jonger zijn dan 16 jaar. Tenzij ze toestemming hebben van ouders of voogd. We kunnen echter niet controleren of een bezoeker ouder dan 16 is. Wij raden ouders dan ook aan betrokken te zijn bij de online activiteiten van hun kinderen, om zo te voorkomen dat er gegevens over kinderen verzameld worden zonder ouderlijke toestemming. Als u er van overtuigd bent dat wij zonder die toestemming persoonlijke gegevens hebben verzameld over een minderjarige, neem dan contact met ons op via ons contactformulier, dan verwijderen wij deze informatie.

Met welk doel en op basis van welke grondslag wij persoonsgegevens verwerken
LuchthavenExpress verwerkt uw persoonsgegevens voor de volgende doelen:

  • Het afhandelen van uw betaling
  • U te kunnen bellen of e-mailen indien dit nodig is om onze dienstverlening uit te kunnen voeren
  • U te informeren over wijzigingen van onze diensten en producten
  • Om diensten te leveren
  • LuchthavenExpress analyseert uw gedrag op de website om daarmee de website te verbeteren en het aanbod van producten en diensten af te stemmen op uw voorkeuren.
  • LuchthavenExpress volgt uw surfgedrag over verschillende websites waarmee wij onze producten en diensten afstemmen op uw behoefte.
  • LuchthavenExpress verwerkt ook persoonsgegevens als wij hier wettelijk toe verplicht zijn, zoals gegevens die wij nodig hebben voor onze belastingaangifte.

Geautomatiseerde besluitvorming
LuchthavenExpress neemt niet op basis van geautomatiseerde verwerkingen besluiten over zaken die (aanzienlijke) gevolgen kunnen hebben voor personen. Het gaat hier om besluiten die worden genomen door computerprogramma’s of -systemen, zonder dat daar een mens (bijvoorbeeld een medewerker van LuchthavenExpress) tussen zit.

Hoe lang we persoonsgegevens bewaren
LuchthavenExpress bewaart uw persoonsgegevens niet langer dan strikt nodig is om de doelen te realiseren waarvoor uw gegevens worden verzameld.

Delen van persoonsgegevens met derden
LuchthavenExpress verstrekt uitsluitend aan derden en alleen als dit nodig is voor de uitvoering van onze overeenkomst met u of om te voldoen aan een wettelijke verplichting.

Cookies, of vergelijkbare technieken, die wij gebruiken
LuchthavenExpress gebruikt functionele, analytische en tracking cookies. Een cookie is een klein tekstbestand dat bij het eerste bezoek aan deze website wordt opgeslagen in de browser van uw computer, tablet of smartphone. LuchthavenExpress gebruikt cookies met een puur technische functionaliteit. Deze zorgen ervoor dat de website naar behoren werkt en dat bijvoorbeeld uw voorkeursinstellingen onthouden worden. Deze cookies worden ook gebruikt om de website goed te laten werken en deze te kunnen optimaliseren. Daarnaast plaatsen we cookies die uw surfgedrag bijhouden zodat we op maat gemaakte content en advertenties kunnen aanbieden.

U kunt zich afmelden voor cookies door uw internetbrowser zo in te stellen dat deze geen cookies meer opslaat. Daarnaast kunt u ook alle informatie die eerder is opgeslagen via de instellingen van uw browser verwijderen.

Zie voor een toelichting: https://veiliginternetten.nl/themes/situatie/cookies-wat-zijn-het-en-wat-doe-ik-ermee/
Op deze website worden ook cookies geplaatst door derden. Dit zijn bijvoorbeeld adverteerders en/of de sociale media-bedrijven. Hieronder een overzicht:

Cookie: Googly Analytics
Naam: _utma
Functie: Analytische cookie die websitebezoek meet
Bewaartermijn: 2 jaar

Gegevens inzien, aanpassen of verwijderen
U heeft het recht om uw persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. Daarnaast heeft u het recht om uw eventuele toestemming voor de gegevensverwerking in te trekken of bezwaar te maken tegen de verwerking van uw persoonsgegevens door LuchthavenExpress en heeft u het recht op gegevensoverdraagbaarheid. Dat betekent dat u bij ons een verzoek kunt indienen om de persoonsgegevens die wij van u beschikken in een computerbestand naar u of een ander, door u genoemde organisatie, te sturen.

U kunt een verzoek tot inzage, correctie, verwijdering, gegevensoverdraging van uw persoonsgegevens of verzoek tot intrekking van uw toestemming of bezwaar op de verwerking van uw persoonsgegevens sturen via het contactformulier.

Om er zeker van te zijn dat het verzoek tot inzage door u is gedaan, vragen wij u een kopie van uw identiteitsbewijs met het verzoek mee te sturen. Maak in deze kopie uw pasfoto, MRZ (machine readable zone, de strook met nummers onderaan het paspoort), paspoortnummer en Burgerservicenummer (BSN) zwart. Dit ter bescherming van uw privacy. We reageren zo snel mogelijk, maar binnen vier weken, op uw verzoek.

LuchthavenExpress wil u er tevens op wijzen dat u de mogelijkheid heeft om een klacht in te dienen bij de nationale toezichthouder, de Autoriteit Persoonsgegevens. Dat kan via de volgende link: https://autoriteitpersoonsgegevens.nl/nl/contact-met-de-autoriteit-persoonsgegevens/tip-ons

Hoe wij persoonsgegevens beveiligen
LuchthavenExpress neemt de bescherming van uw gegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. Als u de indruk heeft dat uw gegevens niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn van misbruik, neem dan contact op met onze klantenservice via het contactformulier.

LuchthavenExpress.nl
5.0
powered by Facebook
Sandra van Vulpen
Sandra van Vulpen
2018-09-19T01:59:23+0000
In 1 woord fantastisch!! Opgehaald door de eigenaar. Lastminute geboekt en tip top in orde. Een hele gezellige rit gehad! Dank je wel 🙂
Piet Van Lunteren
Piet Van Lunteren
2018-08-31T12:51:20+0000
Zeer goede service, geen gehaast, keurig op tijd. Vriendelijke chauffeurs tijdens onze rit naar Schiphol en terug. Duidelijke sms over de ophaal plaats bij Schiphol, meteen wanneer je aankomt. Wij zijn zeer tevreden!
Marlon Vasilda
Marlon Vasilda
2018-08-30T08:56:52+0000
Vannacht opgehaald, op Schiphol...zeer nette service, chauffeur verstaat zijn vak. Goede ritprijs en pinnen in de nacht ook mogelijk. Zeker voor herhaling vatbaar🚕😁👍🏽
Tamara Vasilda
Tamara Vasilda
2018-08-30T08:18:15+0000
Fijn contact! Goede service. Doen erg hun best om je meteen op te halen van de luchthaven. Fijn zo’n ontspannen rit naar huis . Zeker aan te raden! En niet onbelangrijk een goede prijs ook!
Linda Jeuster
Linda Jeuster
2018-08-21T12:10:05+0000
Om 01.00 uur in de nacht opgehaald door de vriendelijke eigenaar. In de taxi begon de vakantie al. Voor de incheckbalie afgezet, echt super geregeld voor een goede prijs.
Nicole Cocheret de la Morinière
Nicole Cocheret de la Morinière
2018-07-04T17:12:37+0000
Na een nachtvlucht de taxi genomen en zijn we veilig thuis gebracht. Met 2 kleine kinderen hebben wij dit als zeer prettig ervaren. Geen gehaast en een gezellig gesprek met de chauffeur. Volgende keer voor ons weer Luchthavenexpress.
Harry Duijnmayer
Harry Duijnmayer
2018-06-29T13:59:45+0000
In een woord "Fantastisch". Super geregeld, goeie communicatie door de chauffeurs, Netjes op tijd, en kunnen pinnen! absoluut een aanrader!! Wij gaan niet meer met eigen vervoer naar schiphol, maar met dit taxi bedrijf!!
Kim Tiemessen
Kim Tiemessen
2018-06-26T16:54:15+0000
Goeie service! Netjes op tijd en zeer vriendelijke chauffeur! Top! Zal hier zeker vaker gebruik van maken!
Janneke Sikken
Janneke Sikken
2018-05-14T14:32:28+0000
Goede service, heldere communicatie en een gezellig gesprek tijdens de taxirit van en naar de luchthaven.
Annie Erben
Annie Erben
2018-04-24T18:19:11+0000
Geweldig in één woord. Prima mail verkeer en we kregen zelfs nog een iets grotere auto van de heer De Jager omdat hij zeker wilde zijn dat alles mee ging (voor het goede doel). Dat is toch een geweldige service. Dus zeker een aanrader voor iedereen. En het is ook nog betaalbaar.
Sjomara Specht
Sjomara Specht
2018-02-08T17:57:58+0000
Normal schrijf ik niet zo snel recensies, maar dit was zo’n relaxed taxi ritje naar Schiphol dat ik zeker iedereen aanraad om te boeken via LuchthavenExpress!!
Roel Nieuwenhuis
Roel Nieuwenhuis
2018-02-04T18:02:28+0000
Helemaal top. De reservering, de behulpzame en vriendelijke chauffeur kortom prima service. Een aanrader.
Yolanda Knol
Yolanda Knol
2018-01-27T17:48:49+0000
Super geregeld snel leuke prijs en op tyd en hele vriendelijke mensen voor mijn volgende vakantie ga ik ze weer boeken echt een aanrader
Maaike Van T Hull
Maaike Van T Hull
2018-01-27T08:37:43+0000
Uitstekende service, mooie website met duidelijk boekingssysteem en diverse betaalopties. Taxi was ruim op tijd, chauffeur was vriendelijk en behulpzaam. Ik kan deze taxiservice van harte aanbevelen!
Bianca Schiphorst
Bianca Schiphorst
2018-01-26T19:47:18+0000
Super geregeld, niets is te veel, het mail verkeer was goed, (want ik had omdat de betaling niet geweldig verliep wat verkeetd ingevuld. Dus menig mail verkeer gehad de toon vam de mail erg geduldig en zorgzaam) de communicatie is top, ze houden zelf bij wanneer en waar je land, je krijgt een apje waar ze staan, gezellig gesprek in de auto, ik vind het top kan niets negatiefs bedenken. Voor mij uitstekende service
Isabelle Bronsdijk
Isabelle Bronsdijk
2018-01-26T18:21:20+0000
Wij waren zeer tevreden. We hadden een vroege vlucht en ze waren keurig op tijd. Ik zou deze taxi service weer bestellen.
Peter Harmsen
Peter Harmsen
2018-01-19T06:17:11+0000
Al meerdere keren gebruik van deze service gemaakt en altijd top. Nette chauffeurs, hele fijne service!
Gabriel Ajabahian
Gabriel Ajabahian
2017-12-29T10:46:47+0000
Very good service from Almere to the airport. The driver was very helpful.
Deborah Middleton
Deborah Middleton
2017-11-11T14:52:38+0000
Wat een fijne en snelle service! Waar ze de kunst nog verstaan van net dat stapje extra doen voor je klant!
Irma Heijman
Irma Heijman
2017-11-06T18:15:06+0000
Echt een goede service en ook nog heel betaalbaar.
Tom Vermeulen
Tom Vermeulen
2017-10-31T11:11:11+0000
Stond ik daar om half 2 snachts helemaal alleen op station Weesp. Na een aantal teleurstellende telefoontjes stond dit bedrijf als enige binnen een kwartiertje voor mij klaar. De Heer de Jager, 1000 maal bedankt voor de gezellige rit!
Nathasja Meinen
Nathasja Meinen
2017-10-28T17:14:52+0000
Afgelopen vrijdagnacht zijn wij opgehaald vanaf Schiphol. We hebben even moeten wachten maar dat vonden wij niet erg. Verder leuk en gezellig gesprek gehad in de taxi en keurig met onze bagage bij de deur afgezet. Wanneer wij weer op vakantie gaan boeken wij hier zeker onze taxi.
Alwin Kluit
Alwin Kluit
2017-10-24T10:20:10+0000
Zeer tevreden over deze service. Reservering, betaling, communicatie en bejegening zijn dik in orde. Je merkt aan alles dat er heel zorgvuldig wordt gewerkt. Kan het iedereen aanraden.
Willemijn de Lint
Willemijn de Lint
2017-09-20T15:44:33+0000
Alles liep op rolletjes en we hebben erg gelachen onderweg! Een heel goed begin van de vakantie.
Karolijne Borm
Karolijne Borm
2017-09-15T15:57:30+0000
Prima service! Voor de vakantie alles afgesproken. Laatste dag van de vakantie een appje om t geheel nog eens extra te bevestigen . Ze houden zelf in de gaten of je vertraging hebt of eerder aankomt! Eenmaal aangekomen kregen we een berichtje van de chauffeur. Omdat de bagage flink vertraging had (anderhalf uur), kwam de chauffeur op een gegeven moment in de knoei met zijn volgende passagiers.....Hij heeft toen een collega opgebeld en die heeft het van hem overgenomen zodat wij toch netjes naar huis werden gebracht en die andere mensen niet in de knoei kwamen! Top geregeld!
Nienke Groen
Nienke Groen
2017-09-15T15:31:17+0000
hele goede attente service, geen stress, fijne chauffeur en auto.
Virginia Ramona
Virginia Ramona
2017-09-15T08:15:37+0000
Ben erg te vreden ze waren ruim optijd bij schiphol gezellige chafeur en heel goedkoop zeker een aanrader voor als je op vakantie gaat en trug komt 😘
Anneke van den Akker
Anneke van den Akker
2017-09-14T19:59:50+0000
Op tijd ,vriendelijk en niet duur.
Salah Kanaan
Salah Kanaan
2017-09-14T19:13:16+0000
Uitstekende service, vriendelijke chauffeur. 10 min voor de afgesproken tijdstip stond hij al voor de deur. Prijs/kwaliteit verhouding een prima bedrijf. Volgende keer gaan wij zeker weer gebruik van maken. Salah Kanaan
Duke Ham
Duke Ham
2017-09-14T13:16:46+0000
Geweldige service en duidelijke website. Halfuur voordat je wordt opgehaald krijg je een SMSje. Als je niet reageert wordt je prompt uit je bed gebeld 😉 Zeer behulpzame en aardige chauffeur ondanks het tijdstip (04:00 !). Prijs is zeer concurrerend en als je met 4 man bent bijna net zo duur als de trein. Keurige auto (MB), ruim en comfortabel. Gewoon top!
Dorothy Ter Veen-Ter Horst
Dorothy Ter Veen-Ter Horst
2017-09-14T12:18:11+0000
Wat relaxt op vakantie gaan!! Van te voren via de app meedenken over de extra bagage....en ruim op tijd voor de deur om de koffers vast in te kaden terwijl onze laatste slok koffie weg werken en huis afsluiten. Gezellig babbeltje onderweg en voor de juiste hal afgezet..... was prima in orde!!👍🏻
Johan Roelfsma
Johan Roelfsma
2017-09-14T12:05:20+0000
Super goed. Fijne service. Op tijd en ook nog een belletje van te voren Dik tevreden een aanrader !
Roberta Williams
Roberta Williams
2017-08-26T08:33:54+0000
Excellent service....brilliant drivers!!! I was very impressed with their service.
Annemarie Mikkers
Annemarie Mikkers
2017-08-20T21:34:56+0000
Super goede service! Ruim optijd aanwezig. En een hele gezellige chauffeur! Echt een aanrader �
Next Reviews