nieuw boekingssysteem voor luchthavenexpress

De afgelopen maanden hebben we niet stil gezeten! Uiteraard viel ook bij LuchthavenExpress een groot deel van het werk weg waardoor veel tijd vrij kwam voor een langgekoesterde wens, het vernieuwen van de website en dan met name het boekingssysteem. Wat is er allemaal nieuw in het systeem? Onderstaand een overzicht van de aanpassingen en verbeteringen die de afgelopen tijd zijn gemaakt…

Vanaf nu is het mogelijk om vanaf elke plaats een rit te boeken naar alle vliegvelden in Nederland, België en Duitsland. Het systeem berekent voor u de afstand, en nog belangrijker, hoe lang de rit gaat duren onder normale omstandigheden. Zo is het voor u nog makkelijker om uw rit te plannen op de juiste aankomsttijd!

Al het goede is gebleven

Uiteraard ontvangt u nog steeds een sms en dag voor vertrek. Wel is het daarbij belangrijk dat u uw nummer juist invult met landcode, bijvoorbeeld +31612345678 (dus +31 ervoor en de 0 weglaten.

En uiteraard ontvangt u de automatische bevestiging direct na het reserveren en blijft u snel een bevestiging ontvangen van de planning als uw rit is behandeld.