LuchthavenExpress Kortingscode

Het zijn rare tijden en door Corona hebben we niet veel kunnen reizen dit jaar. En eerlijk gezegd missen wij onze klanten en alle leuke vakantieverhalen!

Om het leed een beetje te verzachten hebben we daarom besloten om iedereen alvast een beetje vakantievoorpret te geven voor het aankomende jaar, want optimistisch als we zijn gaan we er gewoon vanuit dat we snel weer allemaal kunnen reizen naar mooie bestemmingen.

Onderstaande kortingscode is tot en met 30 juni te gebruiken bij het boeken van een taxi naar de luchthaven. Je ontvangt dan 5% korting op de ritprijs, zowel bij een enkele reis als bij een retour. Dus: vakantie geboekt? Gelijk LuchthavenExpress boeken.

Kortingscode: IKBENAANVAKANTIETOE

We staan natuurlijk weer graag voor iedereen klaar en zullen er alles aan doen om de start en het einde van uw reis weer zorgeloos en comfortabel te maken.

—-

LuchthavenExpress is gespecialiseerd in luchthavenvervoer en omdat wij als geen ander weten hoe belangrijk het is om de reis met een goed gevoel te starten, doen wij er alles aan om onze missie waar te maken, want een zorgeloze reis begint bij de voordeur.

Binnenkort op vakantie of zakenreis? Boek dan snel je rit naar het vliegveld via www.luchthavenexpress.nl.