Reserveer op tijd uw rit naar SchipholNog een klein maandje en dan is het weer zover, herfstvakantie! Het midden en het zuiden van het land genieten dit jaar de vakantie in dezelfde week namelijk van 14 tot en met 22 oktober. Het noorden van het land mag een weekje laten en viert de schoolvakantie van 21 tot en met 29 oktober.

Slechte zomer voorspelt een drukke herfstvakantie

De zomer van 2017 begon eigenlijk best aardig met een flink aantal zonuren, maar naarmate de zomer vorderde leek het al snel herfst te worden met zware regenbuien en zelfs een pittige storm.
Doordat de laatste weken van de zomer het weer te wensen over liet, wordt een zeer drukke herfstvakantie verwacht richting de zon. De boekingen richting de Canarische Eilanden bijvoorbeeld rijzen de pan uit volgens de reisbureau’s. Wij van LuchthavenExpress merken ook al dat de aanvragen voor de herfstvakantie flink op gang beginnen te komen en veel van onze vaste klanten reserveren nu ook al hun rit naar Schiphol en weer naar huis.

Reserveer op tijd en voorkom teleurstelling

Wilt u zeker zijn van uw taxi naar Schiphol tijdens de herfstvakantie? Reserveer dan snel uw privé taxi heen en/of terug om teleurstelling te voorkomen.